Onze Bed & Breakfast is gevestigd aan de Linge op de Dorpsdijk in Rumpt, midden in het landelijke gebied van de Gemeente West Betuwe. West Betuwe bestaat uit 26 kernen, ieder met een eigen karakter waarvan Rumpt een fijn maar klein dorpje is.

Buurgemeenten als Leerdam, Gorinchem, Tiel, Culemborg en Zaltbommel liggen allemaal op fietsafstand.

Rumpt is uitstekend bereikbaar met de auto (A2 en A15) met een eigen parkeerplaats naast de B&B. Ook gasten die per boot onze B&B willen bezoeken zijn welkom; bij de B&B is een aanlegsteiger aanwezig!

 

Naast mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, is de Linge een fijne rivier om bijvoorbeeld in te zwemmen of op te kajakken. Bij onze Bed & Breakfast kun je dit allemaal heerlijk doen; er is een kajak bij de B&B beschikbaar maar ook te huur bij kano.nl: LINK

Hier kun je tevens ook een fiets huren of een combinatietocht maken.

Bij mooi weer kun je ook heerlijk vertoeven aan ons terras en (zwem)steigers direct aan de Linge.

In de direct omgeving zijn diverse eetgelegenheden maar ook bezienswaardigheden waarover informatie in de B&B beschikbaar is.

De Bed & Breakfast is via een eigen ingang te betreden en op de eerste verdieping van het bijgebouw gesitueerd. Op de begane grond zijn de ontbijtruimte en badkamer aanwezig. Voor meer informatie en reserveringen bedandbreakfast.nl of info@latrousserumpt.nl  

Reserveren bij bed en breakfast La Trousse Rumpt in Rumpt